Det här företaget har målat och tapetserat i min sommarstuga

Det här företaget har målat och tapetserat i min sommarstuga

Hej och hallå och god eftermiddag på er alla mina läsare. Jag hoppas ni har det bra idag även om vädrets makter inte är med oss! Själv mår jag bra för jag har det så mysigt här i min sommarstuga ute på landet en bit ifrån Karlskrona. Jag är så tacksam till att jag har fått hjälp att måla och tapetsera denna lilla mysiga stuga på tre rum och kök. Det är inte så stort och hade jag varit lite händigt lagt så hade jag nog inte behövt anlita hjälp av ett företag som utför måleriarbeten i Karlskrona med omnejd. Nu är det här med att måla och tapetsera inte min grej, jag försökte en gång men det blev inte bra. Därför bestämde jag mig för att när det var dags att rusta upp stugan invändigt så var det bäst att ta hjälp av ett företag som heter Karlskrona Färg & Fixarservice. Ni kan alltid gå in på hemsidan om ni vill få veta mer om det här företaget och om hur de kan hjälpa även er. Jag är så otroligt nöjd med resultatet, och när vänner och bekanta kommer och hälsar på här i mitt lilla paradis så tycker även dem att det är väldigt kvalitativt utförd målning och tapetsering. Jag är långt ifrån någon höginkomsttagare och det behöver man heller inte vara för att få professionell hjälp med sina måleriarbeten i Karlskrona med omnejd av Karlskrona Färg & Fixarservice. Deras priser är helt överkomliga och med ROT-avdraget blev dessutom en del av kostnaden avdragsgill. Jag vill verkligen att ni ska få upp ögonen för det här företaget så att ni ska känna till att ni alltid kan få hjälp av dem inom måleri och tapetsering. 


Kommentarer är stängda.