Bra hjälp av dessa snickare i Skåne

Bra hjälp av dessa snickare i Skåne

God förmiddag och hallå på er alla, hjärtligt välkommen till bloggen. Ni som följer mig vet att jag har flyttat in i ett hus. Jag har drömt om att få bo i eget hus, nu har drömmen slagit in. Jag ska idag skriva ett inlägg som jag hoppas kan vara till hjälp för er som behöver få hjälp av snickare i Skåne. Som en första åtgärd i huset blev det till att bygga en altan och till detta jobb anlitade jag ett företag som heter BK Hus och Bygg och deras snickare här i Skåne.  

Orsaken till att jag valde att vända mig till det här företaget är för att jag blev rekommenderad dem av min syrra med sambo som även dem fått hjälp av dito företag och därför kändes det tryggt att vända mig till dem när syrran och hennes kille var så nöjda. Det finns så många företag inom byggbranschen, tyvärr är långt ifrån alla seriösa, men här fanns ett företag min syrra tipsade om så det gjorde att jag var trygg i valet av företag. Som nybliven husägare är det inte så lätt att veta till vem man ska vända sig. Sedan har jag förstått att det inte är så enkelt ens om man varit husägare en längre tid på grund av alla de företag som lovar guld och gröna skogar men levererar undermåliga resultat. Jag fick den hjälp som jag behövde och med ett perfekt resultat. Både min syrra och hennes sambo och jag tycker att vi har fått fantastisk hjälp av dessa snickare i Skåne, vi tycker att ni som behöver hjälp inom byggservice ska ta och höra av er till dem ni också. Det var allt för denna gång, ha det bra, hejdå! 


Kommentarer är stängda.